office@tommi.ro

Stim deja ca in ceea ce ii priveste pe cei mai mici dintre noi, cu totii preferam sa alegem ce este mai bun.

Incepem sa ne documentam despre sarcina, despre nastere, despre primele zile petrecute acasa si primele luni de viata ale puiului nostru de om, si nu numai.

Tommi.ro vine in ajutor proaspetilor parinti cu o propunere. Si anume, #fibradebambus.

De ce?

Bambusul este un dar oferit de natura, usor regenerabil si extrem de indragit in lumea intreaga. Se cultiva ecologic natural, fara a fi folosite pesticide. Singurul “inamic” este…ei bine, ursul panda :).

Asa este ca vi s-a intamplat sa spalati la masina o paturica din bumbac / lana si sa o scoateti stramba / modificata / intrata la apa? Ei bine, cu fibra de bambus asa ceva nu se va intampla. Usor de spalat, fara instructiuni speciale. Testat personal, chiar si la masina de uscat rufe.

Un studiu al japonezilor indica faptul ca dupa 50 de spalari industriale, fibra de bambus inca isi pastreaza proprietatile si ca 70% din bacteriile cu care a fost infestat esantionul de fibra de bambus au fost distruse.

Fibra de bambus are in mod natural proprietati antibacteriene, antifungice, hipoalergice si de deodorizare. Orice alt material necesita o tratare chimica pentru a indeplini aceste conditii.

Vascoza obtinuta din fibra de bambus este moale si confortabila, are o mare putere de absorbtie si spre deosebire de alte materiale asemanatoare, ofera protectie UV naturala.

Fibra de bambus are proprietatea speciala de a înmagazina goluri de aer în tesaturi. Asta înseamna ca materialul permite pielii sa respire si este considerat de multe persoane un material inteligent. Practic are capacitatea de a regla confortul termic al celui mic, aspect atat de important la inceput de drum.

Pentru ca acest subiect este deja unul arzator atat pentru noi cat si pentru generatiile urmatoare, bambusul are acea proprietate extrem de importanta, si anume planta este una sustenabila, foarte usor regenerabila.

“Material-minune” pe buna dreptate, asa este?

Cate intrebuintari poate avea, de exemplu, o banala muselina din bambus?

Datorita versatilitatii acestei fibre, muselina de bambus poate fi folosita inca din prima zi a micutilor fie pentru infasat, invelit, sters dupa baita sau ca protectie UV in carucior.

https://www.tommi.ro/pentru-infasat/muselina-de-infasat-100-x-100cm-yummy.html

Si vorbim doar de o bucatica de material.

Imagineaza-ti cate se pot face din aceasta fibra minune. Hai sa descoperi toata gama LullaLove pe www.tommi.ro si sa te bucuri de ea alaturi de ghindocul tau.

Recommended Articles

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *